Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

KΛΟΠΕΣ ΣΤΗ ΜΑΣΤΡΟ

Με το ενα μάτι ανοιχτό κοιμούνται οι κάτοικοι του χωριού και γενικότερα της περιοχής μετά τα αλεπάλληλα κρούσματα κλοπών που συνέβησαν σε σπίτια ,αποθήκες ,μαντριά και χωράφια .
Η οικονομική κριση έχει εξαθλιώσει τους πάντες και η κατάσταση είναι τεταμένη και επικύνδινη .
Κάθε μέρα ακούμε και ένα καινούριο περιστατικό κλοπής είτε από γύφτο ,είτε από αλλοδαπούς ,είτε από ντόπιους ,και όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα θα δυσκολεύουν .Για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση πρέπει να λάβουμε μέτρα από μόνοι μας γιατί η πολιτεία ειναι ανήμπορη να μας  προστατέψει .

< Η σελίδα μας τις επόμενες μέρες θα προτείνει μέτρα προστασίας  και θα αποκαλύψει .............>

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΗΓΑΝΑΣ

Υστερα από 1 χρόνο ,και λίγο πριν το τέλος σταμάτησαν οι εργασίες  για την ανοικοδόμηση του ομώνυμου μοναστηριού μας στην επισκοπή Μάστρο  λόγω ελλειψης χρημάτων .
Αναβάλλονται  τα σχεδια του τοπικού συλλόγου για εκκλησιασμό και εκδηλώσεις  στην επισκοπή  στις 24 Ιουνίου .Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο δημοτικό σχολείο .

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ξεκίνησαν οι εργασίες  για την  αποκατάσταση των ζημιών του ναού μας ύστερα από την καταστροφική φωτιά  της  21 απριλίου που βύθισε το χωριό στη θλίψη .
Συμφωνα με πληροφορίες το κόστος των ζημιών ανέρχεται στο ποσό των 20.000 ευρώ .

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαΐου στο κοινοτικό γραφείο αιμοδοσία από τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου μάστρου <Αγιος  Ιωάννης ο Ρηγανάς > με ευρεία συμμετοχή από τους  χωριανούς ,αλλά δυστυχώς λόγω ιατρικών  αιτιών δεν κατέστη  δυνατό σε αρκετούς  να δώσουν αίμα .
Συγχαρητήρια στο σύλλογο για την πρωτοβουλία  τους αυτή  !

EKΛΟΓΕΣ 6 ΜΑΙΟΥ 2012

Μεγάλη ανακατατάξη στο πολιτικό σκηνικό του χωριού με τους ακροδεξιούς να έρχονται δεύτερο κόμμα με 73 σταυρούς .

ΑΙ-ΓΙΩΡΓΗΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και για φέτος το πανυγήρι του χωριού μας φέτος είχαμε 2 παρέες και αναδείχθηκε πιο πολύ το χωριό μας ..

Καλή επιτυχία στην καινούργια παρέα !

Ελπίζουμε οχι σε νέες κόντρες!